Alle facetten van Giethoorn in een notendop? Boek dan dit arrangement bij de dames van de Jonge. Nadat u bent gearriveerd, verwelkomen de Dames u met koffie of thee en een huisgemaakte lekkernij. Daarna is het tijd om het dorp te voet te verkennen langs de dorpsgracht door het nog onontdekte Giethoorn-Noord. U kunt natuurlijk ook de natuur in en kiezen voor één van de prachtig wandelroutes door het even verderop gelegen Nationaal Park Weerribben – Wieden. ‘s Avonds hebben de Dames een heerlijk diner voor u bereid. Borrel lekker na op het terras aan het water of in de tuinkamer.
Goedemorgen! Na het wakker worden verwennen wij u met een divers ontbijtbuffet. Kies een leuke route voor vandaag en stap aan boord van uw eigen fluisterpunter. Onderweg kunt u ergens op het water, in de natuur of midden in het centrum van het dorp smullen van de inhoud van uw picknickmand.
Aan het einde van de dag arriveert u weer in de mini-haven van de dames en is de ontdekkingsreis ten einde.

In dit arrangement € 119,50 per persoon:

  • bij aankomst koffie of thee  met een Gieterse lekkernij
  • een uitgebreid ontbijtbuffet
  • een heerlijk diner 4-gangen diner
  • fluisterpunter (Gieterse boot) voor een hele dag met een routekaart en een  goedgevulde picknickmand voor onderweg op de tweede dag
  • toeristisch informatiepakket met leuke routes

Bijkomende kosten

Toeristenbelasting € 1,00 per persoon per dag.
Toeslag voor aankomst op vrijdag of zaterdag € 10,00 p.p.
Toeslag éénpersoonskamer op aanvraag.
Verlenging € 80,00 p.p.p.n. op basis van halfpension met 4-gangendiner.
Verlenging op basis van logies en ontbijt voor € 47,50 p.p.p.n.

De dag nog afsluiten met een high tea of een diner? Vraag ons naar de mogelijkheden

Aankomst/ vertrek

Aankomst dagelijks vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur (in overleg zijn andere aankomsttijden mogelijk), vertrek na het ontbijt.