Restaurant
Passie voor puur eten bij Restaurant Giethoorn
Door wat oma Geesje uit haar jasschort schudde (eten wat de pot schaft uit eigen tuin en streek) hebben we met haar recepten (tradionele Gieterse keuken) in een creatief jasje gestoken. GastrOma Geesje serveert iedere dag een gloepens mooi nieuw menu (3 of 4 gangen) met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Uiteraard aan te passen naar de dieetwensen en te bereiden zonder bepaalde allergenen. Stuur bij vragen vooral even een mailtje of vraag het ernaar bij binnenkomst.
Van wie binnie d’r iene? (waar kom je vandaan?)
Gerechten van GastrOma Geesje zijn streekgebonden (Uut Giethoorn), traditioneel bereid en geïnspireerd door de seizoenen (Gieterse gastronomie by Geesje), afkomstig uit de Plattelands eetcultuur, gezond en vol goede voedingsstoffen. De gedachte achter Uut Giethoorn producten is het bewuster om leren gaan met voedsel, het waarderen van de makers / boeren weten wat je eet en hoe het geproduceerd en bereid is. Het is een verantwoorde manier van koken met veel groente (greunte).
Ons restaurant is open tot 20:00, daarom is het voor gasten mogelijk om aan te schuifen tot uiterlijk 19:00. Wij ontvangen alleen gasten met een reservering, graag ontvangen wij deze reservering minimaal 24 uur van tevoren.